Sammen med ditt Eika Business får du et Priority Pass som gir deg adgang til over 1300 flyplasslounger i nesten 150 land verden over. Ideelt for deg som ofte er på reisefot.

Ditt Priority Pass-medlemskap, som vanligvis koster € 99, får du gratis som en del av ditt Eika Business kredittkort. Når du kommer til loungen viser du ditt Priority Pass-kort og registrer deg. Du betaler kun € 24 per besøk og samme pris gjelder også for eventulle gjester du har med deg. Ditt Eika Business vil bli belastet automatisk i etterkant av besøket.

I loungene kan du hygge deg med god mat og drikke – så mye du vil. Du kan også finne en komfortabel arbeidsplass hvis du har behov for å jobbe litt.  

Les mer om Priority Pass og få full oversikt over fordeler og vilkår ved å ta en titt på nettsidene deres. Du kan også laste ned Priority Pass-appen. Da har du alltid mulighet til å finne nærmeste lounge.

Husk å ta med deg ditt Priority Pass-kort når du er på reise – din nøkkel til et rolig og avslappende opphold på flyplassen!